Edukacija

lakme edukacija

Firma Baterflaj organizuje edukacije i treninge u svojim edukativnim centrima.

Edukacije se sastoje od 4 segmenta koje možete koristiti posebno ili u paketu:

  • Koloracija
  • Dekoloracija
  • Stajling
  • Trajno ispravljanje/uvijanje

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

Vodič za koloraciju

Pogledajte naš vodič za koloraciju koji Vas vodi od A do Š kroz upotrebu LAKME kolor linije! Ukoliko želite poslaćemo vam DVD, samo nas kontaktirajte!

Gloss vodič za koloraciju

Vodič za koloraciju – o boji

Pogledajte neke od naših treninga i edukacija:


Edukacija za AURU Beograd oktobar 2018.

15. Oktobar 2018.

Kao što smo Vas već obavestili, u prodaji je najnoviji Lakme proizvod za ispravljanje kose AURA. To je prvi i trenutno jedini veganski preparat za ispravljanje kose na našem tržištu. Preparat je na bazi premijum hijaluronske kiseline koji kosi daje i do 189 puta veću hidrataciju. (...)

Lakme Teknia Sun Care linija za negu kose izložene suncu

01. Jul 2018.

Zbog visokih temperatura i jakog sunca, kosa zahteva posebnu negu tokom leta. Na kosu jako štetno deluju ultraljubičasti zraci koji je čine suvljom i slabijom. Kako bi ste sprečili sve ove promene i pružili joj najbolju zaštitu važno je da je adekvatno negujete tokom celog leta.

Lakme u širokom spektru svojih proizvoda za negu kose ima i liniju proizvoda namenjenih za negu kose u letnjem periodu - Teknia Sun Care. (...)

Lakme edukacija Beograd - januar 2018

24. Januar 2018.

Organizovali smo još jedno lepo druženje u Beogradu sa tehničarima firme. Ovom prilikom tehničari su nam pokazali na dva modela primenu dva nova Lakme blanša – blanša na bazi gline i blanš kreme bez amonijaka. Uputili su nas na koji način se upotrebom novih blanševa dolazi do najboljih rezultata. (...)

Lakme edukacija za trajno ispravljanje i kovrdžanje kose Novi Sad

04. Decembar 2017.

irma „Baterflaj“ organizovala je u Novom Sadu Lakme edukaciju za trajno ispravljanje i trajno kovrdžanje kose. Edukacija je održana 27.11.2017. godine. Ovom prilikom smo na dva modela videli primenu proizvoda iz profesionalne Lakme K.Fashion linije. (...)

Barselona oktobar 2017

26. Oktobar 2017.

Firma „Baterflaj“ i Lakme cosmetics organizovali su od 08. do 12. oktobra edukaciju za svoje kupce u novom Lakme edukativnom centru u Barseloni. (...)