Edukacija

lakme edukacija

Firma Baterflaj organizuje edukacije i treninge u svojim edukativnim centrima.

Edukacije se sastoje od 4 segmenta koje možete koristiti posebno ili u paketu:

  • Koloracija
  • Dekoloracija
  • Stajling
  • Trajno ispravljanje/uvijanje

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

Vodič za koloraciju

Pogledajte naš vodič za koloraciju koji Vas vodi od A do Š kroz upotrebu LAKME kolor linije! Ukoliko želite poslaćemo vam DVD, samo nas kontaktirajte!

Gloss vodič za koloraciju

Vodič za koloraciju – o boji

Pogledajte neke od naših treninga i edukacija:


Edukacija Novi Sad, avgust 2017

13. Septembar 2017.

Firma „Baterflaj“ organizovala je za svoje kupce edukaciju u Novom Sadu za Lakme kozmetiku za negu kose. Ovom prilikom tehničar Lakmea, Rade Pavlović, svojim kolegama je objasnio na tri modela primenu Collage, Gloss i Chroma boja za kosu. (...)

Lakme Teknia Sun Care linija za negu kose izložene suncu

14. Jul 2017.

Zbog visokih temperatura i jakog sunca, kosa zahteva posebnu negu tokom leta. Na kosu jako štetno deluju ultraljubičasti zraci koji je čine suvljom i slabijom. Kako bi ste sprečili sve ove promene i pružili joj najbolju zaštitu važno je da je adekvatno negujete tokom celog leta.

Lakme u širokom spektru svojih proizvoda za negu kose ima i liniju proizvoda namenjenih za negu kose u letnjem periodu - Teknia Sun Care. (...)

Održan veliki seminar firme „BATERFLAJ“ u Subotici

Veliki seminar Baterflaja - Subotica

24. Maj 2017.

Veliki broj modela, atraktivnih frizura, prelepih boja kose prikazano je na seminaru u Subotici, u hotelu „Patria“ u nedelju 21. maja. Prezentovan je širok spektar proizvoda Lakme i Oyster kao i praktična primena nekih proizvoda. (...)

Veliki Lakme seminar

28. Februar 2017.

Na velikom Lakme seminaru koji je održan U Beogradu u hotelu "Holliday Inn" 26. februara 2017. predstavili smo najnoviji inovativni tretman iz Lakme laboratorije, I.Plex koji kosi vraća mladalački sjaj. (...)

Lakme edukacija Januar 2017

29. Januar 2017.

još jedna u nizu uspešno održanih edukacija Lakme kozmetike za negu kose. Prisutni frizeri su na dva modela videli praktičnu primenu Lakme collage, Gloss i Chroma farbi. (...)