Edukacija

lakme edukacija

Firma Baterflaj organizuje edukacije i treninge u svojim edukativnim centrima.

Edukacije se sastoje od 4 segmenta koje možete koristiti posebno ili u paketu:

  • Koloracija
  • Dekoloracija
  • Stajling
  • Trajno ispravljanje/uvijanje

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

Vodič za koloraciju

Pogledajte naš vodič za koloraciju koji Vas vodi od A do Š kroz upotrebu LAKME kolor linije! Ukoliko želite poslaćemo vam DVD, samo nas kontaktirajte!

Gloss vodič za koloraciju

Vodič za koloraciju – o boji

Pogledajte neke od naših treninga i edukacija:


Lakme edukacija Beograd - januar 2018

24. Januar 2018.

Organizovali smo još jedno lepo druženje u Beogradu sa tehničarima firme. Ovom prilikom tehničari su nam pokazali na dva modela primenu dva nova Lakme blanša – blanša na bazi gline i blanš kreme bez amonijaka. Uputili su nas na koji način se upotrebom novih blanševa dolazi do najboljih rezultata. (...)

Lakme edukacija za trajno ispravljanje i kovrdžanje kose Novi Sad

04. Decembar 2017.

irma „Baterflaj“ organizovala je u Novom Sadu Lakme edukaciju za trajno ispravljanje i trajno kovrdžanje kose. Edukacija je održana 27.11.2017. godine. Ovom prilikom smo na dva modela videli primenu proizvoda iz profesionalne Lakme K.Fashion linije. (...)

Barselona oktobar 2017

26. Oktobar 2017.

Firma „Baterflaj“ i Lakme cosmetics organizovali su od 08. do 12. oktobra edukaciju za svoje kupce u novom Lakme edukativnom centru u Barseloni. (...)

Lakme edukacija Užice 24.09.2017.

27. Septembar 2017.

Još jedna u nizu uspešno odrađenih edukacija Lakme kozmetike za negu kose.

Edukaciju je održala tehničar Lakmea Alma Kozica na kojoj je svojim kolegama pokazala na modelima praktičnu primenu Lakme Collage, Gloss i Chroma boja za kosu. (...)

Edukacija Novi Sad, avgust 2017

13. Septembar 2017.

Firma „Baterflaj“ organizovala je za svoje kupce edukaciju u Novom Sadu za Lakme kozmetiku za negu kose. Ovom prilikom tehničar Lakmea, Rade Pavlović, svojim kolegama je objasnio na tri modela primenu Collage, Gloss i Chroma boja za kosu. (...)