Edukacija

lakme edukacija

Firma Baterflaj organizuje edukacije i treninge u svojim edukativnim centrima.

Edukacije se sastoje od 4 segmenta koje možete koristiti posebno ili u paketu:

  • Koloracija
  • Dekoloracija
  • Stajling
  • Trajno ispravljanje/uvijanje

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

Vodič za koloraciju

Pogledajte naš vodič za koloraciju koji Vas vodi od A do Š kroz upotrebu LAKME kolor linije! Ukoliko želite poslaćemo vam DVD, samo nas kontaktirajte!

Gloss vodič za koloraciju

Vodič za koloraciju – o boji

Pogledajte neke od naših treninga i edukacija:


Barselona oktobar 2017

26. Oktobar 2017.

Firma „Baterflaj“ i Lakme cosmetics organizovali su od 08. do 12. oktobra edukaciju za svoje kupce u novom Lakme edukativnom centru u Barseloni. (...)

Lakme edukacija Užice 24.09.2017.

27. Septembar 2017.

Još jedna u nizu uspešno odrađenih edukacija Lakme kozmetike za negu kose.

Edukaciju je održala tehničar Lakmea Alma Kozica na kojoj je svojim kolegama pokazala na modelima praktičnu primenu Lakme Collage, Gloss i Chroma boja za kosu. (...)

Edukacija Novi Sad, avgust 2017

13. Septembar 2017.

Firma „Baterflaj“ organizovala je za svoje kupce edukaciju u Novom Sadu za Lakme kozmetiku za negu kose. Ovom prilikom tehničar Lakmea, Rade Pavlović, svojim kolegama je objasnio na tri modela primenu Collage, Gloss i Chroma boja za kosu. (...)

Lakme Teknia Sun Care linija za negu kose izložene suncu

14. Jul 2017.

Zbog visokih temperatura i jakog sunca, kosa zahteva posebnu negu tokom leta. Na kosu jako štetno deluju ultraljubičasti zraci koji je čine suvljom i slabijom. Kako bi ste sprečili sve ove promene i pružili joj najbolju zaštitu važno je da je adekvatno negujete tokom celog leta.

Lakme u širokom spektru svojih proizvoda za negu kose ima i liniju proizvoda namenjenih za negu kose u letnjem periodu - Teknia Sun Care. (...)

Održan veliki seminar firme „BATERFLAJ“ u Subotici

Veliki seminar Baterflaja - Subotica

24. Maj 2017.

Veliki broj modela, atraktivnih frizura, prelepih boja kose prikazano je na seminaru u Subotici, u hotelu „Patria“ u nedelju 21. maja. Prezentovan je širok spektar proizvoda Lakme i Oyster kao i praktična primena nekih proizvoda. (...)