Novosti

Lakme seminar

27. Oktobar 2018.

Firma "Baterflaj" d.o.o. organizuje Lakme seminar u nedelju 02. decembra godine u Hotelu "Crowne plaza" u Beogradu. Broj mesta je ograničen i Vašu kartu možete obezbediti već sada. (...)

Edukacija za AURU Beograd oktobar 2018.

15. Oktobar 2018.

Kao što smo Vas već obavestili, u prodaji je najnoviji Lakme proizvod za ispravljanje kose AURA. To je prvi i trenutno jedini veganski preparat za ispravljanje kose na našem tržištu. Preparat je na bazi premijum hijaluronske kiseline koji kosi daje i do 189 puta veću hidrataciju. (...)

Dodela zlatnog sertifikata

01. Oktobar 2018.

Kao što smo već ranije objavili firma "Baterflaj" je ovogodišnji dobitnik zlatnog sertifikata za bonitetno i uspešno poslovanje od renomirane Švedske kompanije "Bisnode". Ovo je samo još jedna potvrda uspešnog poslovanja naše firme. Nadamo se da ćemo, kao i do sada zajedno sa Vama, i u budućnosti postizati odlične poslovne rezultate. (...)

Zlatni sertifikat

20. Jul 2018.

Firma "Baterflaj" dobila je zlatni sertifikat za uspešno poslovanje od renomirane Švedske kompanije "Bisnode". (...)

Lakme Teknia Sun Care linija za negu kose izložene suncu

01. Jul 2018.

Zbog visokih temperatura i jakog sunca, kosa zahteva posebnu negu tokom leta. Na kosu jako štetno deluju ultraljubičasti zraci koji je čine suvljom i slabijom. Kako bi ste sprečili sve ove promene i pružili joj najbolju zaštitu važno je da je adekvatno negujete tokom celog leta.

Lakme u širokom spektru svojih proizvoda za negu kose ima i liniju proizvoda namenjenih za negu kose u letnjem periodu - Teknia Sun Care. (...)