Proizvodi, Sve vesti

Napredni nivo edukacije za tehničare u Barseloni oktobar 2017

I ove godine kompanija „Lakme cosmetics“ iz Barselone organizovala je u svom edukativnom centru edukaciju na naprednom nivou za tehničare iz više zemalja.

Ispred firme „Baterflaj“ na edukaciji je bio prisutan tehničar Lakmea, Rade Pavlović. Edukacija je održana u periodu od 25-og do 27-og oktobra 2017. godine.

Internacionalni edukator Lakmea, gospodin Raunel Novaes, ovom prilikom tehničarima iz osam zemalja predstavio je kroz praktičan rad na modelima, najnovije proizvode iz K.Blond linije. Lakme je na tržište lansirao dva nova proizvoda iz K.Blond linije – blanš na bazi gline i blanš kremu.

Pored primene novih proizvoda, tehničari su imali priliku da saznaju sve prednosti novog tretmana za negu kose I.Plex u odnosu na ostale proizvode iste namene.

Najavljene su i novine za 2018-tu godinu, ali to ćemo sačekati kada zvanično budu promovisane, kako bi smo i to predstavili našim kupcima.

I ovom prilikom, tehničar Rade Pavlović, nosi pregršt lepih utisaka i novo znanje iz jednog od najlepših gradova Španije, Barselone, i edukativnog centra Lakmea.