K18
K18
Jedini patentiran tretman bioaktivnim peptidima koji klinički dokazano oporavlja kosu i uklanja oštećenja.
Pogledaj proizvode

K18 sa molekulima peptida: Počinje sa naukom

Jedini patentiran tretman bioaktivnim peptidima koji klinički dokazano oporavlja kosu i uklanja oštećenja uzrokovana hemijskim procesima, termičkim procesima i mehaničkim oblikovanjem. Za sve tipove kose.

10 godina bionauke – 1 probojni peptid

Patentirani K18 nije samo privremeno rešenje – to je prvi proizvod koji koristi biomimetiku za ponovno povezivanje keratinskih lanaca nakon što su ih izbeljivači, farbe i hemijske usluge prekinule, rezultirajući mekom, glatkom, jakom kosom sa sjajem koja izgleda kao nova. Što je kosa oštećenija, rezultati su vidljiviji.

Korak 1

Profesionalni sprej za molekularnu obnovu kose

Pre svih profesionalnih i hemijskih tretmana: naprskajte kosu vodom ( nemojte je natopiti). Razdelite kosu, poprskajte K18 sprejom 2-6 puta po svakom delu kose. Umasirajte u kosu.

Ostavite da deluje 4 minuta kako bi se sastojci aktivirali. Ne ispirati. Osušite kosu i nastavite kao i inače proces.

Nakon toga, kosu operite šamponom, ne koristite regenerator. Temeljno osušite peškirom. Nastavite tretman sa K18 maskom.

Korak 2

Profesionalna maska za molekularnu obnovu kose

Nakon svih profesionalnih i hemijskih tretmana: operite kosu šamponom, ne koristite regenerator. Temeljno osušiti peškirom. Podelite kosu na jednake delove. Počnite sa jednom dozom pumpice K18 maske i po potrebi dodajte još shodno dužini, gustini i stanju kose.

Ravnomerno nanesite na kosu od vrhova do korena, jednu po jednu dozu. Ostavite da deluje 4 minuta kako bi se sastojci aktivirali. Ne ispirati.

Stilizovati kao i obično.Ako šišate, možete početi odmah. Ako tonirate kosu, koristite K18 masku, a zatim nanesite toner preko K18 maske. Proces nastavite kao i obično. Isperite toner sa šamponom, ponovo nanesite K18 masku prema gore navedenim uputstvima.

#K18 linija

K18 profesionalna linija nege za kosu

Profesionalni sprej za molekularnu obnovu kose 150ml

Pre svih profesionalnih i hemijskih tretmana kosu pokvasite vodom (nemojte je natopiti). 

Razdelite kosu, poprskajte K18 sprej 2-6 puta po svakom delu. Umasirajtete u kosu. Ostavite da deluje 4 minuta kako bi se sastojci aktivirali. Ne ispirate. 

Osušite kosu i nastavite tretman kao i inače. Nakon tretmana operite kosu šamponom, ne koristite regenerator. Temeljno posušite kosu peškirom. Nastavite tretman sa K18 maskom.

masksprej

Profesionalna maska za molekularnu obnovu kose bez ispiranja 150ml

Nakon svih profesionalnih i hemijskih tretmana : operite kosu šamponom, ne koristite regenerator. 

Temeljo kosu osušite peškirom. Podelite kosu na dva jednaka dela. Započnite sa jednom dozom pumpice K18 maske i dodajte još po potrebi zavisno od dužine, gustine i stanja kose. 

Vrhova prema korenu, jednu po jednu dozu. Ostavite da deluje 4 minuta kako bi se sastojci aktivirali. Ne ispirate. Oblikujete kosu kao i inače.

K18 DETOX ŠAMPON 250ml i 1000ml

Šampon za detoksikaciju

 Pokrenut optimalnom listom sastojaka,ovo sredstvo za čišćenje radi na pilingu i uklanjanju viška nečistoća, masnoća i ostataka na koži glave i vlaknima kose. Uklanjanjem nečistoća vrši se priprema  za molekularnu popravku K18 peptidima kako bi mogli da najefikasnije prodru.

Način upotrebe: Zamenite svoj obični šampon ovim 1 pranje nedeljno.Umasirajte u kosu i kožu glave da bi ste uklonili višak nečistoća. Temeljno isperite. Ponovite ako je potrebno.

detox-sampon-png-k18
sampon-ph-vrednost-k18

K18 pH ŠAMPON 250ml i 1000ml

Šampon za održavanje pH vrednosti

Koristite ovaj šampon za održavanje pH za efikasno čišćenje svaki put kada perete kosu. Aktivne supstance biljnog porekla nežno razgrađuju i uklanjaju prljavštinu i masnoću, a da ne ostavljaju suvu kožu. Optimalna lista sastojaka znači da nema ulja, silikona ili teških sastojaka, ostavljajući otvoren put za molekularnu popravku K18 peptidima.

Način upotrebe: Umasirajte u kosu, fokusirajući se na skalp. Temeljno isperite. Ponovite ako je potrebno.

KUPUJETE KAO PRAVNO LICE?

Pošaljite nam UPIT kako biste dobili VELEPRODAJNE CENE ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona:
031/515 895 ili 031/517 098
Kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.