K18
K18
Jedini patentiran tretman bioaktivnim peptidima koji klinički dokazano oporavlja kosu i uklanja oštećenja.
Pogledaj proizvode

K18 sa molekulima peptida: Počinje sa naukom

Jedini patentiran tretman bioaktivnim peptidima koji klinički dokazano oporavlja kosu i uklanja oštećenja uzrokovana hemijskim procesima, termičkim procesima i mehaničkim oblikovanjem. Za sve tipove kose.

10 godina bionauke – 1 probojni peptid

Patentirani K18 nije samo privremeno rešenje – to je prvi proizvod koji koristi biomimetiku za ponovno povezivanje keratinskih lanaca nakon što su ih izbeljivači, farbe i hemijske usluge prekinule, rezultirajući mekom, glatkom, jakom kosom sa sjajem koja izgleda kao nova. Što je kosa oštećenija, rezultati su vidljiviji.

Korak 1

Profesionalni sprej za molekularnu obnovu kose

Pre svih profesionalnih i hemijskih tretmana: naprskajte kosu vodom ( nemojte je natopiti). Razdelite kosu, poprskajte K18 sprejom 2-6 puta po svakom delu kose. Umasirajte u kosu.

Ostavite da deluje 4 minuta kako bi se sastojci aktivirali. Ne ispirati. Osušite kosu i nastavite kao i inače proces.

Nakon toga, kosu operite šamponom, ne koristite regenerator. Temeljno osušite peškirom. Nastavite tretman sa K18 maskom.

Korak 2

Profesionalna maska za molekularnu obnovu kose

Nakon svih profesionalnih i hemijskih tretmana: operite kosu šamponom, ne koristite regenerator. Temeljno osušiti peškirom. Podelite kosu na jednake delove. Počnite sa jednom dozom pumpice K18 maske i po potrebi dodajte još shodno dužini, gustini i stanju kose.

Ravnomerno nanesite na kosu od vrhova do korena, jednu po jednu dozu. Ostavite da deluje 4 minuta kako bi se sastojci aktivirali. Ne ispirati.

Stilizovati kao i obično.Ako šišate, možete početi odmah. Ako tonirate kosu, koristite K18 masku, a zatim nanesite toner preko K18 maske. Proces nastavite kao i obično. Isperite toner sa šamponom, ponovo nanesite K18 masku prema gore navedenim uputstvima.

#K18 linija

K18 profesionalna linija nege za kosu

Profesionalni sprej za molekularnu obnovu kose 150ml

Pre svih profesionalnih i hemijskih tretmana kosu pokvasite vodom (nemojte je natopiti). 

Razdelite kosu, poprskajte K18 sprej 2-6 puta po svakom delu. Umasirajtete u kosu. Ostavite da deluje 4 minuta kako bi se sastojci aktivirali. Ne ispirate. 

Osušite kosu i nastavite tretman kao i inače. Nakon tretmana operite kosu šamponom, ne koristite regenerator. Temeljno posušite kosu peškirom. Nastavite tretman sa K18 maskom.

masksprej

Profesionalna maska za molekularnu obnovu kose bez ispiranja 150ml

Nakon svih profesionalnih i hemijskih tretmana: operite kosu šamponom, ne koristite regenerator. 

Temeljno kosu osušite peškirom. Podelite kosu na dva jednaka dela. Započnite sa jednom dozom pumpice K18 maske i dodajte još po potrebi zavisno od dužine, gustine i stanja kose. 

Vrhova prema korenu, jednu po jednu dozu. Ostavite da deluje 4 minuta kako bi se sastojci aktivirali. Ne ispirate. Oblikujete kosu kao i inače.

K18 DETOX ŠAMPON 250ml i 1000ml

Šampon za detoksikaciju

 Pokrenut optimalnom listom sastojaka,ovo sredstvo za čišćenje radi na pilingu i uklanjanju viška nečistoća, masnoća i ostataka na koži glave i vlaknima kose. Uklanjanjem nečistoća vrši se priprema  za molekularnu popravku K18 peptidima kako bi mogli da najefikasnije prodru.

Način upotrebe: Zamenite svoj obični šampon ovim 1 pranje nedeljno.Umasirajte u kosu i kožu glave da bi ste uklonili višak nečistoća. Temeljno isperite. Ponovite ako je potrebno.

detox-sampon-png-k18
sampon-ph-vrednost-k18

K18 pH ŠAMPON 250ml i 1000ml

Šampon za održavanje pH vrednosti

Koristite ovaj šampon za održavanje pH za efikasno čišćenje svaki put kada perete kosu. Aktivne supstance biljnog porekla nežno razgrađuju i uklanjaju prljavštinu i masnoću, a da ne ostavljaju suvu kožu. Optimalna lista sastojaka znači da nema ulja, silikona ili teških sastojaka, ostavljajući otvoren put za molekularnu popravku K18 peptidima.

Način upotrebe: Umasirajte u kosu, fokusirajući se na skalp. Temeljno isperite. Ponovite ako je potrebno.

K18 Chelator

K18 PRO HELIRAJUĆI KOMPLEKS ZA KOSU 300ML

Ovaj tretman za demineralizaciju kose bez ispiranja klinički je dokazano da smanjuje nakupljanje metala i minerala iz tvrde vode za 4 minuta. Napravljen je da obezbedi najčistiju moguću podlogu za zdraviju kosu i uspešnu obradu hemijskih usluga.

 

Način upotrebe: Dobro promućkajte pre upotrebe. Naprskajte po pramenovima suve kose tako da nakvasite svaki pramen. Raščešljajte. Ostavite da deluje 4 minuta. Nastavite sa proizvodom K18 Mist nakon kog sledi hemijski proces, zatim operite kosu i završite proizvodom K18 Maska.

K18 Protective Conditioner

Najnoviji proizvod iz K18 linije prozvoda je regenerator za zaštitu i dubinsku negu kose

Deluje hranjivo i pomaže u zaštiti kose od svakodnevnih oštećenja, istovremeno čuvajući njeno zdravlje uz pomoć K18 peptida.

Možete ga koristiti u kombinaciji s K18 maskom za molekularnu obnovu kose, za dodatnu hidrataciju, mekoću i glatkoću vlasi. Ne otežava kosu, olakšava raščešljavanje.

Način korišćenja

1) Operite kosu najbolje K18 šamponom za održavanje pH vrednosti. Osušite kosu peškirom, ali ona mora ostati vlažna.

2) Započnite s malom količinom K18 maske (1 ml maske u proseku) i dodajte još po potrebi, zavisno od dužine, gustine i stanja kose.

3) Masku pre nanošenja protrljajte među dlanovima dok ne pobeli, te krenite od vrhova prema korenu.

4) Ostavite da deluje 4 minuta kako bi se sastojci aktivirali.

5) NE ISPIRATI. 

6) Dodajte malu količinu K18 regeneratora od sredine prema vrhovima, dodavajući još po potrebi.

7) Isperite. Nakon regeneratora nije potrebno nanositi masku, taj ste korak odradili neposredno pre.

Klinički dokazano štiti kosu od oštećenja nastalih pod uticajem UV zraka, alata za oblikovanje kose, i uticajem spoljašnjih uslova, do tri dana.

K18_Oil_30ML_ClosedBox_transparent

K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml

Ulje za molekularnu obnovu kose bori se protiv neposlušne kose na dva nivoa, za dugoročnu prevenciju i trenutnu kontrolu. Molekul K18 PEPTIDE radi na molekularnom nivou kako bi preokrenuo oštećenja koja izazivaju neposlušnost dok prirodna ulja deluju na površini kako bi odmah ublažili oštećenja, poboljšali živost boje, dali sjaj i pružili zaštitu od toplote do 232°C.

Način upotrebe: Nanesite na vlažnu kosu osušenu peškirom pre stilizovanja ili na suvu kosu za završno stilizovanje. Započnite sa 1-3 kapi i dodajte još prema potrebi. Visoko koncentrovana formula.

KUPUJETE KAO PRAVNO LICE?

Pošaljite nam UPIT kako biste dobili VELEPRODAJNE CENE ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona:
031/515 895 ili 031/517 098
Kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.